32. PRAVIDLO MUŽE DRSONĚ 

Štěstí se na vás usmálo a oslovil vás muž nabitý testosteronem, opravdový drsňák, žádný přemazlený mamánek křížený s klučíkem s doživotně ženskými rysy, zkrátka opravdový drsoň a idol dívčích srdcí. Jásáte a připravujete se na úžasné večerní posezení, vybíráte vhodné šaty a jste z toho tak nadšená, že vám vidina blížící se romantiky s krasavcem vhání do očí slzy dojetí, konečně se blíží vaše hodina H, jste nervózní a šťastná zároveň. Je opravdu na místě radovat se z toho a je muž drsoň vaše výhra v loterii?

Čekáte-li od takového Marsana romantiku, budete ve většině případů zklamaná, svíčkami osvětlená restaurace ani baletní představení není jeho krevní skupina, ale při společných chvilkách jen ve dvou, kdy může odložit masku tvrdého muže, by vás mohl mile překvapit i Rambo totiž může být Romeem. V žilách mu však koluje adrenalin, proto více pravděpodobné tedy je, že vás pozve na boxerský zápas, dovolenou naplánuje ve stylu horolezecké výpravy a pokud i toto s ním přežijete ve zdraví s milým úsměvem na tváři a láskou v očích, bude vám potom celou noc pyšně ukazovat svoje vypracované tělo a to nebude zas tak špatná odměna za tu víkendovou dřinu. Potlačíte-li zaslintání a hříšně lehce oblíznete své rty, objevíte možná ještě spoustu jeho skrytých tajemství. Pak už záleží na vás, zda oželíte, že s vámi neběhá po rozkvetlé louce a nadšeně netrhá kytičku pro vás a že spolu nenásledujete zpěv slavíka či netančíte na princeznovském bále.

Pravidlo muže drsoně je zachovat si pověst tvrďáka a neoblomného frajera. V soukromí se s vámi zvládne něžně pomilovat i kafe do postele vám donese, ale na veřejnosti budete kolem něho cupitat vy, rozmazlovat ho, obdivovat a dost možná mu navyšovat body za popularitu, pokud ovšem nebudete ukrytá za jeho stínem, abyste mu nerozhněvala zástup fanynek. Náročný zřejmě bude i na vaši vizáž, jakmile na vás zblýskne jediný špíček, koupí vám jídelníček od výživového poradce, jehož dodržování bude striktně a nekompromisně kontrolovat.  Je vždy nutné počítat s tím, že permici do posilovny od takového týpka dostanete ihned po seznámení a sladkosti u něho doma nenajdete vůbec, musíte se zkrátka k němu tělem hodit a nemůže vás hyzdit ani gram tuku. Jste-li žena baculatých křivek, s největší pravděpodobností u něho zůstanete nepovšimnuta, i když budete chodit potit krev do fitka a vrhat oslnivé pohledy skrze své dlouhé řasy.

Obrovský pozor na slzičky milé dámy, protože ty na něho neplatí, buď pojedete podle jeho pravidel anebo balte kufry, ale krokodýlí slzy před ním neronit, možná lehce v soukromí, ale nikdy ne před zraky veřejnosti! On emoce neukazuje! Emoce jsou známka slabosti! A pokud ani doma neodloží svou neproniknutelnou masku, možná to bude právě ten typ, kterému svaly z mozku vytěsnily emoční centrum, pak musíte být žena silná, leč přizpůsobivá, nekonfliktní a velmi tolerantní, jinak nebudete vhodnou kandidátkou na manželku roku.

Na internetu jsem zahlédla výraz „svalovec bez mozku“, i tací jsou mezi nimi, je jich sice malá hrstka, ale ta jejich s prominutím „vypatlanost“ z nich přímo tryská, v reálu se poznají v okamžiku, kdy otevřou pusu, co slovo, to perla k popukání. Někdy je možné je identifikovat na dálku, to když to přeženou s naolejováním svých nabouchaných tvarů a blyští se na všechny strany až do západu slunce, možná vám i sklouznou z postele, protože i po sprše je třeba tělo nakrémovat. Jediným jejich životním cílem je hora svalů, zástup ctitelek a steroidy. Smutné a nevyzrálé naplnění jejich existence. Jim to ale nedochází, ve své omezenosti střídají Venušanky všech váhových kategorií a barev, občas se pyšní „panenkou Barbie“, aby se cítili reprezentativně, jindy dočasně zblbnou hlavu nenápadné, chytré holce, to když se potřebují prokousat zkouškovým obdobím nebo jen tak z nudy, leckdy i jen pro vyhranou sázku, mozek však za žádných okolností nepoužívají, jelikož mají bicepsy a ještě jednou BICEPSY, což je pro ně prostě nejvíc, dle nich jedině po tom ženy touží. Nechme jim jejich mylnou představu, zřejmě již ve škole při hovorech o tom, jak dopadl Goliáš, zabíjeli své mozkové buňky pitím výživných drinků.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu