12. PRAVIDLO CHLÍPNÉHO MUŽE

V návaznosti na minulý fejeton se mi dnes od rána honí hlavou, jestli má vůbec smysl odkládat sex na druhé a další rande, zda je moudré v sobě potlačovat sympatie, vzrušení a prodlužovat tím zvykání si na něho, přičemž si nevkusné odkopnutí jeho osobou posouvat až na dobu, kdy city jsou na vrcholu, srdce na dlani a ta vlna tsunami, která nečekaným rozchodem náhle udeřila, má nyní sílu a zuby zabijáka. Proč to rovnou nezkusit cestou „všechno nebo nic“, vždyť pokud je to ten pravý, neodradí ho to a po první noci mě nepošle k šípku. A bude-li to klasika zase ten levý, tak nač si prohlubovat agónii? Zkrátka do toho příště skočím rovnýma nohama, a jestliže Ti panáčku za další schůzku stát nebudu, mým srdcem to jen lehce otřese, neucítím žádné ponížení, že jsi mě využil, protože použiju já Tebe.

Zkusme to společně, vykročme ze zastaralých konvencí a pojďme s dobou! Častokrát se z mládence, který dlouho otálel s milováním, vyklubal nesexuální typ a mnohdy byl považován za gaye, protože intimnosti k životu prostě patří, sex lidi sbližuje, uvolňuje napětí a celkově má mnoho nepopsatelných výhod pro obě strany a nám, které jsme zvyklé na novodobé útoky šílenců ze seznamek, to zkrátka přijde divné, že na desáté schůzce stále jenom pusa. Může to znamenat, že se muž řadí do kategorie výše jmenovaných asexuálů, kteří po ulehnutí do postele trpí bolením hlavy a žít s tímto partnerem není zrovna ideální výhra pro ženu, jenž večerní migrénu nemá zapotřebí předstírat. Tak proč to nezjistit hned, s kým máme tu čest! Přestaňme ignorovat vzájemně probíhající přitažlivost a drapněme za pačesy šanci poznat Adama co nejdříve ze všech možných stránek! Ale pozor! Pakliže jste právě skočila po chlapovi a vše co Vám po něm zbylo je pár vlasů v hrsti, trenky a mračno zvířeného prachu, chce to příště zvolnit.

Mužů sexuálně aktivních je většina, velké procento z nich Vám nesdělí upřímně svůj záměr, místo toho Vám začnou mazat med kolem pusy a vykládat pohádky o tom, že by rádi našli opravdový vztah a nehledají pouze rozptýlení na pár večerů, přesto jejich skutečným záměrem je zabodovat a jít dál, ačkoliv Vám i nadále ukazují svoji nablýskanou svatozář, nejsou ochotni vodit se tři schůzky za ručičku a zamilovaně tokat. A tak jsem se rozhodla, že dalšího pana úžasného otestuji ihned v cukrárně u dortíku: „Mám ráda upřímnost, takže co vlastně hledáš? Sex?“  Představte si, že on byl najednou zaskočený tím, jak jsem si mohla dovolit napřímo se takto zeptat a obvinit ho z něčeho tak příšerného, vždyť on chce být ten vrkající romantik, na první schůzce si nedovolí ani polibek a sex odkládá na šesté rande. On by tohle bez vztahu NIKDY! Chvilku to vypadalo, že ta chlípná jsem tady já, nahodil kukuč nepolíbeného neviňátka a uraženě odešel, ale když jsem za hodinu mluvila s kamarádkou, vyšlo najevo, že ten samý „andílek“ jí pozval na večeři minulý týden a když jí galantně doprovázel domů, v podchodu zkrátka nevydržel a vášnivě se na ní vrhnul, přitom jí celý týden psal, jak je těžké najít ženu zdrženlivou, která hledá vážný vztah a nejde jí jen o povyražení. Zajímavé bylo, že prý konverzaci občas směroval tak, že co se má stát, stane se, vše má plynout, jedině tak přijde zázrak v podobě pravé lásky a ten okamžik se pak musí využít i kdyby byl v rozporu s morálními zásadami. Pobavilo mě, jak si dopředu připravoval půdu, kterou plánoval zorat a nechat ležet ladem. Přesně ten typ zábavného frajera pouze do okamžiku, než získá, co chce, poté má mnoho práce, útočí na něho náhle mnoho problémů, objevuje se plno nových komplikací, které musí akutně vyřešit a oblbuje Vás jinými výmysly, proč nemá ani dvě minuty denně volné, aby Vám zavolal. Takový chlap je srab, kdyby narovinu řekl, „skončilo to, už mě nebavíš, víc jsem stejně nechtěl“, možná by si zachoval nějakou tvář. Místo toho oblékne masku „mrtvého brouka“ smíchanou s výrazem nechápavého negramota, přestane reagovat a po večerech oblbuje další dušičku. Dává si dobrý pozor, aby se nikde nemluvilo o tom, že někoho našel, dokonale Vás zatluče přede všema, kafíčkuje, hodně často a rád, je velice družný a společenský, ale opatrný na to, aby se k nějaké ženě přihlásil. Všechny jsou jen kamarádky. Ve své naivitě už ale nedomyslí to, že časem si holky řeknou, jak s nimi vyběhl. Jeho jméno letí světem a on o tom dlouho nemá ponětí. Pak spadne klec. Žil ve lži, šířil lži, aby zametl pod koberec svou nelichotivou pravdu, cítil se jako borec a nakonec je z něho osamocený vypelichaný osel.


Pravidlo chlípného muže je neopakovat! Každý muž je ve své podstatě chlípný, ale chlípný kurevník je kombinace sraba, který si nedokáže upřímně najít ženský na sex. Je „nenažraný“ a potřebuje střídáním zvyšovat své sebevědomí, proto se ukrývá za přetvářku. Takový výkvět přírody jde často ruku v ruce se lží „ochranu nepoužívám, protože partnerky nestřídám“, takže mu to uvěříme, že ano? Uspokojíme jeho pohodlnost, v horším případě neseme následky svého rozhodnutí, v tom lepším nás čeká procitnutí, když zjistíme, kolik toho vystřídal pod záštitou falešné věrnosti, jak by on mohl být promiskuitní, když chce vážný vztah, že.? Ženský!!!! Tohle prostě nebrat!!! Stokrát víc chlap je ten, který to férově přizná a přijede s balíčkem z drogerie. 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu